مطالب زیر توسط با من بمان نوشته
شده است!
کوتاه
|
سه شنبه 84 فروردین 30 ساعت 2:17 صبح |
اسامی فیلم های بخش داستانی جشنواره فیلم کوتاه اصفهان
اسامی فیلم های منتخب بخش داستانی سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه اصفهان اعلام شد. اسامی فیلم های این بخش به شرح زیر اعلام شد: گریز(رحیم زبیحی)،ستلایت(رحیم زبیحی)،صعود به صفر(حسین محی زاده)،مجسمه ای از جنگ(محمد کیوانداریان)،تمام زندگی من به زبان ترکی(سالم صلواتی)،یک عاشقانه کوچک(محمد رحمانی)،دو سیاهی در باد (امینی ها)،چشم هایم خاکستری شد(داود رحمتی)،نوای شوم یک قاب(توفیق امانی) ،تولدی دیگر (محمد حسین عابدی)،جنس دوم (لاله مستوفی)،اوها(محمود رحمانی)،دوران (محمد احمدی)،پس از چند تا(بهزاد رسول زاده ،بیسکویت سفید(حسین مزینانی)،خاک(مسعود علی پور)، عکسبرداری ممنوع(میلاد مرتضی پور)،دستها(حبیب بادی)،اکنون به هزار سال(امیر اکرمیان)،در قاب(عبد الحسین حاج سردار)،امید (رضا رحیمی)،اهورانی ماندگار(آیدا فیض جعفری)،جبران (حامد خسروی)،زمزمه با خاک شیراز (امیر عبداللهی)، منطق مطلق اتفاق(بهرام توکلی)،مونولوگ(بهنار صفری)،لحظه شروع شب(کیارش اسدی زاده)،چیزهای زشت(سمیرا دهقان)،عطر کاج اصفهان(نرگس رجایی)،فارنهایت66(مهدی فدائی)،فیلمنامه(محمد حسین شاه محمدی)،بازی (الهام کیان ارثی)،دست مهربان اجل (مهرداد صدری)،لحظه شیرین (منصور سیرتی )،آرام چشمهایت را باز کن اصفهان(رضا وحدتیان )،لطفا سیگار نکش(حنان هادی زده) ،وشاید گنج اصفهان (آزاد منتجی)،EXILاصفهان(فرشاد کیوانیان)،سرگشته عشق(نسترن شمسی)،ما...در اصفهان؟(سید محمد طباطبایی)،بی قراری ماهان(حمید شاطری)،نفس های سایه (محمدمقدم)،فصل هفتم(مرجان اشرفی زاده)،بامن بیا(اشکان ضیایی)،کف(علی اسداللهی)،خلوت(مهدی مدیر وافقی)،طعم تند سیب(سعید رمضانیان)،زیپ(امیر بدیعی)،قرمزجگری(سمیرا برادری)،پدر(اکیر کشتکار)،آیلار و دریاچه (احسان صدیقی)،۰=۱-۳(روح الله پوراسماعیل)،یک حس خوب(اشکان ضیایی)،روزی دو سه دیگر(حمید جعفری)،آب و آئینه(بیژن زمان پیرا)،سه شنبه سی ام(میلاد ثابت کار)،دوخط موازی(مهدی یادگاری)،آخ از این ترافیک(امیر عابدین پور)،مدرسه ای بود(داود لطفی)،سقف بالای سر(مهدی بوستانی)،آنشب که ستاره افتاد (محمد رمضانی )،دوازده وسی دقیقه(کیهان محمد باغبان)،وره(فرشته آذری)،قدغن،عبور آزاد(جواد بهشت نژاد)،دوباره باران(محمد سعیدی)،صندلی(محمود سعیدی)،خط بسته(گلناز قاسمی)،سرکار(احمد عبادی)،فرصتی شدن(ژاله کاظمی)،حرف(محمد اسلامی)،در اعماق(غلام رضا قاسمی نژاد)،کاپوچینو(مریم چلبی)،خط آزاد(نقی نعمتی)،زنده باد(مریم فخیمی)،شیر+زاد(رضا فرهمند)،خط مستقیم یک دایره (امیر موسوی)،ایمان بیاوریم به آغازفصل سرد (بابک ثقفی)،چتر خیس(بهمن دادفر)،کمی بالاتر(مهدی جعفری) و چهارراه(مهران مهری). سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه اصفهان 3 تا 8 اردیبهشت برگزار می شود.
|
|
نظرات شما ( ) |
|
مطالب زیر توسط با من بمان نوشته
شده است!
ویلادوکنده
|
دوشنبه 84 فروردین 1 ساعت 10:59 صبح |
دوازدهمین جشنواره فیلم های کوتاه ویلادوکنده
دوازدهمین جشنواره فیلم های کوتاه ویلادوکنده از 2 تا 10 ژوئیه در پرتغال برگزار می شود. این جشنواره تا 26 فروردین(15 آوریل) پذیرای فیلم های کوتاه داستانی، انیمیشن، مستند، تجربی و ویدئوکلیپ هایی خواهد بود که در سال های 2004 و 2005 تولید شده و زمان شان کمتر از 60 دقیقه باشد. در بخش مسابقه بین الملل این جشنواره به بهترین انیمیشن، مستند، فیلم داستانی، فیلم تجربی و ویدئوکلیپ جوایزی تعلق می گیرد و به علاوه جایزه UIP به بهترین فیلم کوتاه اروپایی و جایزه تماشاگران به فیلم برگزیده اهدا می شود. نهمین بازار فیلم جشنواره ویلا دوکنده نیز همزمان با برگزاری جشنواره برپا می شود. این جشنواره در سال 1993 تاسیس شد و جزئیات بیشتر درباره نحوه شرکت در آن در وب سایت www.curtasmetragens.pt قابل دسترسی است.
|
|
نظرات شما ( ) |
|
مطالب زیر توسط با من بمان نوشته
شده است!
CNC
|
دوشنبه 84 فروردین 1 ساعت 10:55 صبح |
سرمایه گذاری CNC برای ساخت فیلم درآسیا
مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) تاکنون 40 قرارداد برای تولید مشترک با کشورهای دیگر بسته است که 10 قرارداد مربوط به تولید فیلم های آسیایی است. به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مراد کرتوبی،مدیر بخش فیلم کوتاه مرکز ملی سینمای فرانسه در نشست تخصصی روز سوم جشنواره پویانمایی تهران که به بررسی فعالیت های این مرکز اختصاص داشت، با بیان این مطلب گفت : در سال 2003 از بین 200 فیلم تولید شده در این مرکز 78 فیلم متعلق به کارگردانان خارجی بوده است. وی به بیان تاریخچه ای از فعالیت های این مرکز پرداخت و عنوان کرد:CNC در سال 1946 و درست بعد از جنگ جهانی دوم تأسیس شد. در آن زمان صنعت سینما مثل بقیه صنعت ها از بین رفته بود و به همین منظور یکی از وظایف ابتدایی CNC ایجاد چرخه برای تولید و تهیه فیلم از نظر مالی وساخت سالنها سینما بود. مراد کرتوبی افزود: این مرکز خواسته های وزارت فرهنگ و هنر و وزارت آموزش و پرورش را برآورده می کند و در عین اینکه زیر نظر آنهاست،اما بودجه ای دریافت نمی کند و خود فعالیت اقتصادی دارد . درصدی از فروش سینماها و تبلیغات تلویزیونی, CD و DVD ها به CNCتعلق می گیرد. مراد کرتوبی گفت: تصمیماتی که در این مرکز گرفته می شود اگر چه زیر نظر وزارت فرهنگ و هنر است،اما بسیاری از اهالی حرف های سینما در این تصمیمات دخیل هستند و مشارکت می کنند. وی به تشریح وظایف CNCپرداخت و عنوان کرد: درجه بندی اهالی سینما از نظر میزان حرفه ای بودن،کمک به فیلم های هنری،فرهنگی، ایجاد آرشیو برای نگهداری و حمایت فیلم ها،ترفیع سینمای فرانسه در خارج از مرزهای آن،حمایت از کارهای تلویزیونی،فعالیت گسترده در شهرستان ها،آموزش سینمای فرهنگی به کودکان، تولید مشترک در خارج از مرزها،استفاده از تکنیک های جدید و مولتی مدیا و قانونگذاری برای فعالیت های حرف های سینمایی از جمله اهداف مرکز ملی سینمای فرانسه است. داور بخش بین الملل چهارمین جشنواره بین المللی پویانمایی تهران گفت: CNCدر باره ترتیب پخش فیلم ها تصمیم می گیرد. فیلم ها اول در سینما اکران می شود و سینماها در این زمینه در اولویت قرار دارند. بعد این فیلم ها به صورت DVD بیرون می آیند و سپس برای پخش به تلویزیون سپرده می شوند. ما به شدت از پخش فیلم در سالن های سینما دفاع می کنیم. حمایت از سالن های کوچک و ساخت سینما یکی دیگر از فعالیت های CNCاست که مراد کرتوبی به آن اشاره کرد و گفت: یکی از دیگر برنامه های ما حمایت از فیلم های اول و دوم کارگردانان جوان است که از طریق کمیسیون حرفه ای های سینما به آنها کمک می شود. این کمیسیون پروژه ها و فیلمنامه ها را می خوانند و از بین آنها مواردی را برای کمک انتخاب می کنند. این شامل تمام فیلم ها اعم از سینمایی،کوتاه و انیمیشن می شود. وی گفت: CNCکمک های بسیاری به تولیدات سینمای فرانسه می کند تا از فشار سینمای هالیوود در این کشور کم شود. آمریکا به خوبی فهمیده که چگونه می تواند از تصاویر سینمایی به صورت اسلحه ای اقتصادی - فرهنگی در کشورهای دیگر استفاده کند.CNC به همین منظور از سینمای دیگر کشورها به خصوص محصولات اروپایی در مقابل سینمای هالیوود دفاع می کند و یکی از راه های دفاع تولید مشترک است.
|
|
نظرات شما ( ) |
|
|